info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Dezinfekcija površina

UVC dezinfekcija površina osigurava konstantnu higijenu kontaktnih površina tijekom cijelog proizvodnog dana. Tijekom proizvodnje, na taj način trake i valjci mogu cijelo vrijeme biti bez neželjenih mikroorganizama. Uređaji za dezinfekciju traka UVpro tip BDU 2014 nude rješenja za trake širine od 40cm do 1m. Modularni sustav UVpro FX može se prilagoditi za svako postrojenje pojedinačno. Mi unaprijed želimo pojasniti koji su materijali prikladni i koliko je snage potrebno instalirati.

UVpro BD 2014 – Bandentkeimer, robustan i snažan

UVpro BD 2014 – robustan i snažan uređaj za dezinfekciju površina traka

Uređajem za dezinfekciju površina tip     BD 2014,  UVpro nudi novu seriju proizvoda razvijenih na temelju desetljeća iskustva u zahtjevnim aplikacijama za dezinfekciju traka. Dizajn i izrada dosljedno slijede higijenske propise i tako uspješno izbjegavaju probleme vlažnosti uporabom tehnologije potopnih emitera. Posebne cijevi obložene teflonom ispunjavaju sve HACCP i IFS zahtjeve za zaštitu od loma stakla.

UVpro BFM - sterilizacija površina s kućištem za lampu

UVpro BFM - dezinfekcija površina s reflektirajućim kućištem za UV cijev

Serija opreme BFM koristi se u pogonima za pakiranje i dezinfekciju folija/poklopaca. UVpro BFM fokusira zračenje pomoću posebnih reflektora direktno na otvore čaša i boca, kao i na zaštitne filmove. To dovodi do dezinfekcije dna, a uz odgovarajuću orijentaciju reflektora i samih stijenki ambalaže. Reflektori mogu biti isporučeni u mono ili duo verziji. Uređaj udovoljava IP68 vodonepropusnom zaštitnom faktoru. Za aplikaciju s mokrim čišćenjem s ovim uređajem preporučamo optimalne reflektore izrađene od materijala otpornih na koroziju (odobrio FDA) .

  • Za uporabu u strojevima za pakiranje i sustavima punjenja
  • Visoke performanse
  • Montaža uređaja u dvije točke na reflektoru
  • Sukladno HACCP i IFS standardima
  • Kriterij zaštite IP68
UVpro FX - Fleksibilnost s konceptom

UVpro FX - fleksibilnost s konceptom

Serija uređaja UVpro FX nudi širok spektar prigušnica, fitinga za cijevi, duljina reflektora, duljina kablova i držača, predviđenih za ugradnju u rashladne uređaje i teže dostupne pozicije na licu mjesta. Svi korišteni dijelovi sukladni su HACCP i IFS standardima. FX serija je dopunjena različitim inox zaštitnim tubama za cijevi, reflektorima i teflonskim zaštitama od loma stakla za proizvodne površine.

  • Posebno je pogodna za pakirne strojeve i sustave za punjenje
  • Montaža ispod traka po prirubnici
  • Izuzetno dobro štiti od vlage (cijevi IP68 / IP67 elektronika)
  • Ostaje na mjestu prilikom čišćenja
  • Može se koristiti s raznim zaštitnim cijevima i reflektorima
Platinum CAS-20 Aqueous Ozone System

Platinum CAS-20 Aqueous Ozone System

omogućuje hladnu vodu obogaćenu ozonom kako bi poboljšali čistoću objekta, smanjili troškove sanitacije i premašili regulatorne standarde. Lako se integrira u bilo koji sanitarni proces, ozon se može koristiti za izravnu sanitaciju hrane, površina, CIP / SIP i drugih općih objekata sanitacije. Ozon će dezinficirati vašu opremu i površine uništavajući štetne mikroorganizame, a za razliku od kemijskih sanitarnih proizvoda, ozon neće utjecati na okus ili miris vašeg proizvoda. Značajke CAS-20 mobilnog uređaja čine ga izuzetno učinkovitim u održavanju čistoće opreme i površina za obradu bez ostataka, plijesni, patogena i šećera, čak i za vrijeme obrade. Ovaj sustav je izuzetno energetski učinkovit, pomaže u skladu sa zelenim i održivim praksama.

DEL Platinum Modified Atmosphere Systems

DEL Platinum Modified Atmosphere Systems

osigurava kontroliranu dozu plinovitog ozona za antimikrobnu fumigaciju u hladnim skladištima i objektima s kontroliranom atmosferom . Sustavi su niskog profila i zidne montaže ; na raspolaganju za bilo koje veličine prostorija ili spremnika.

Svi sustavi koriste visoko učinkovite UV apsorbere ozonskog plina sa praćenom točnošću (NIST praćena kalibracija) s automatiziranom kontroliranom dozom ozona. Značajke uređaja uključuju sučelje čovjek-stroj (Human Machine Interface -HMI), potpuno automatizirani kontrolni zaslon osjetljiv na dodir, daljinski nadzor i kontrolu funkcionalnosti sustava i zapis podataka , kao i dijagnostiku sustava.

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti