info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Vlasnik ste postrojenja i planirate integrirati posebno UVC rješenje za svoje proizvode? Uz našu široku paletu modularnih prototipova moguće je vrlo brzo izraditi nove prototipove i serije sustava čak i u malim količinama. Nudimo Vam realizaciju posebnih zahtjeva, kao što su privatna robna marka ili posebne dimenzije. Kao OEM partner, jamčimo Vam diskreciju i povjerljivost te ćemo Vas rado savjetovati o pitanjima koja se odnose na zaštitu patenata i autorskih prava.

UVpro OEM dijelovi - profesionalni sklopovi

UVpro moduli dostupni su za posebne primjene kao komponente za Vaše postrojenje.

Kombiniramo za Vas i Vaše potrebe optimalni elektronski balast s izabranim UVpro cijevima, sa ili bez kućišta. Za Vaše potrebe isporučujemo konfekcionirane kabele s odgovarajućim konektorima.

Da li uzeti vodonepropusni faktor zaštite IP52 do IP68, sa ili bez reflektora, 2- pinski ili 4 pinski kontakt na cijevi, rado ćemo Vam dati savjet o tome.

UVpro cijevi - specijalisti za mnoge primjene

UVpro cijevi - specijalisti za mnoge primjene

UVpro cijevi su posebno proizvedene i prilagođene za uporabu. Klasifikacija se vrši preko vrste kontakta cijevi (2-pinski ili 4-pinski), duljine cijevi (100-1000 mm), specifikacije stakla (cijevi bez ozona ili s proizvodnjom ozona) i staklene strukture (cijevi za suhe prostore s jednom stijenkom, za potopne emitere s dvije stijenke te termo cijevi s dvije stijenke). Svaka od tih cijevi ima svoju karakterističnu krivulju odnosa temperature/snage i IP specifikaciju. Sve cijevi su dizajnirane za minimalno trajanje od 12.000 sati (<75% od izvorne specifikacije), ali u mnogim primjenama izdrže i do 2 godine neprekidnog rada. Naravno, kod nas ne dobivate samo cijevi za trenutni raspon opreme, nego i zamjenske cijevi za sve serije cijevi koje ste preuzeli kod nas u posljednjih 10 godina. Zbog toga i Vaš stariji uređaj još uvijek može biti opremljen s UVC kvalitetom UVpro.

UVpro cijevi - specijalisti
  • široki izbor UVC cijevi od 100 -1000 mm
  • elektronski balast od 5W do 80W, u kućištu ili zaliveni (IP68)
  • nadzorna elektonika, upravljanje i senzori
  • postolje za emitiranje, prirubnice i reflektori

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti