info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Profesionalna rasvjeta ugradbena rasvjeta

Profesionalna ugradbena rasvjeta primjer je suvremenog i funkcionalnog opremanja prodajnih, poslovnih i stambenih prostora. Često se ugrađuje u spuštene stropove, zidne i podne šupljne. U većini primjera je svetiljka u ravnini sa stropom.

Pravilan izbor ugradbene rasvjete poboljšava prezentaciju proizvoda, naglašava njihovu svježinu, podiže atraktivnost, ne uzrokuje gubljenje boje i kvarenje.

Prema projektnim zahtjevima, kao i pojedinačnim željama i potrebama kupaca, nudimo razne modele ugradbene rasvjete s fluo i LED cijevima, reflektorima s metahalogenim žaruljama i LED čipom sa širokim, užim ili naglašeno užim snopom rasipanja svjetla, u širokom rasponu temperature boja od 2700K, 3000K, 4000K..., s pasivnim i aktivnim hlađenjem, filterima za mesne, pekarske i ostale proizvode, vrhunskom kvalitetom završne obrade i „soft-touch pain“ površinom tijela svjetiljke.

Profesionalna LED rasvjeta omogućuje manju potrošnju električne energije. Financijske uštede su značajne, a povrat investicije vrlo kratak.

Primjena: za pekare, mesnice, supermarkete, trgovine na veliko i malo, drogerije, odjele delikatesa, cvjećarnice, zdravstvene ustanove, hotele i ugostiteljske objekte, poslovne prostore, rezidencijal.

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti